44


Радослава Христова

Маркетинг ентусиаст, радетел за холистичен маркетинг и комуникации. Идвам от града на липите и поетите, но вече смятам за мой дом целия свят. Всеки ден получавам най-прекрасната усмивка в едни детски очи! Колекционирам приятели, дори и в професионалните среди. Търся съмишленици, с които да развиваме повече зелени и социално-ангажирани проекти. Оригиналността и креативността са основните ми оръжия. И както се казва, че малко цвят не вреди – нищо цветно не ми е чуждо!

Share Story: Share on FacebookTweet about this on Twitter
Ако с Бабич не успееш, или донеси ми глътка Бабич

Обичам вино, филми, фантастика и пътешествия. Всъщност, след детските усмивки, най-много обичам тези 4 неща в комбинация и те могат да осмислят деня ми.
Ако още не сте се досетили, заглавието е препратка към две емблематични заглавия на Робърт Шекли и Роджър Зелазни…

Какво ще стане, ако съберете група приятели, или даже не дотам познати хора на чаша любимо вино? Моето е розе, но всеки може да си представи, как държи своята изстудена чаша в ръка и открива нови хоризонти, нови приятели. Виното събира и понякога разделя, но не затова ми е думата. Моята лична история с вино е лична и не толкова, защото любовта ми към хубавото вино ме срещна с най-стойностните хора в живота ми даде повод за не едно ценно приятелство.

Последната пъстра група, в която ни събра любовта към виното бе пъстра, неочаквана и вдъхновяваща! Благодаря ви Макс, Пепа, Криси, Рали, Галя, Цвети и Вили!
На вас Теди и Олаф също! И благодаря за вдъхновението!
Ще ви очаквам на още една глътка, зад ъгъла…
До следващата среща с ново винено откритие!

Ваша Радост