Дегустация и класация – една семейна традиция от 25 години
С интерес следя предаванията за вината Бабич. Реших да разкажа и аз история за нашите вина.
Няколко семейства, от около 25 години, имаме традиция. Всяка година на 14 февруари се събираме и всеки носи вино, което сам е направил. Правим дегустация и класация. В класацията участват както червени така и бели вина. Има години с 15-16 вина. Слагаме номерче на бутилката и на чашата и всеки отпива и дава точка за дадения номер. След това се сумират точките и класираме вината от първо до трето място. Връчваме купи, медали и грамоти. Дори имаме грамота за най-кисело вино (естествено виното с най-малко точки).
Изпращам Ви снимки с някои от наградите на моят съпруг!
Това е моята история. Смятам, че още дълги години ще поддържаме тази наша традиция. Тя ни зарежда с много положителни емоции и преживявания.