19


Марина Христева

Аз съм една прекрасна млада дама на 39г. с една непреодолима страст - вино и пътуване, или пътуване и вино. За мен думата 'релакс' задължително върви с думата 'вино', няма как да ги спомена отделно. Пътуването ми дава много емоции и свобода да обикалям света и да се зареждам с нови спомени, с нови вкусове и аромати. Няма да излъжа, ако на всички места, които съм била съм "релаксирала" с чаша местно вино в ръка.

Share Story: Share on FacebookTweet about this on Twitter
Моменти на незабравими вкусове и аромати

Моята винена история – това е сериал! Сериал от незабравими вкусове и аромати на вина. Всяка серия задължително започва с думите “по една чаша вино”. Бях на много екзотични места, различни места, пих различно вино, с различни компании, с различни емоции… Сещам се за един следобед в Мавриций –прекрасно място, релаксирах на плажа, разбира се, с чаша вино в ръка. До мен стоеше самотната чаша вино на мъжа ми, който плуваше. Една цветна птичка с бретон кацна върху чашата му и започна да пие от нея 🙂 Имах си нов винен приятел!

Пътуванията ми носят много нови спомени, точно както виното ми носи спомени, или понякога НЕспомени. Наздраве! За доброто вино!